Het verblijf in een bungalow aan het strand is een ultieme belevenis.

Regelmatig nemen wij een bungalow aan het strand op in een van onze rondreizen door Ghana. Dit vakantiehuis ligt op nog geen 20 minuten rijden vanaf de historische stadje Cape Coast en het oud Hollandse slavenfort van Elmina en is gelegen in een idyllisch tropische omgeving met een rustig zandstrand vlak voor de deur.

Het huis is ingericht met 4 tweepersoons kamers, 4 badkamers, een ruime woonkamer en een knusse veranda met schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Een verblijf in de strandbungalow is een unieke ervaring; al kijkend naar de vissers die terug komen van hun nachtelijke visvangst  en hun bootjes het strand op loodsen. Terwijl tegen de achtergrond de zon opkomt. Of al wandelend over het eindeloze strand ver weg van de drukte van de stad. Kortom een perfecte plek om de vele impressies van Ghana te laten bezinken.

De strandbungalow ligt vlakbij Cape Coast, de hangbruggen in Kakum National park en de koloniale Engelse en Nederlandse forten langs de kust. Deze monumenten zorgen ervoor dat de tragische slavenhandel van eeuwen geleden vers in het geheugen behouden blijft.

Het is ook mogelijk deze bungalow per dag of per week te huren waarbij wij kunnen zorgen voor de pick-up en drop-down service van en naar het vliegveld van Accra.

Het huis heeft een ruime ingerichte keuken met gelegenheid om te koken. Om wat te eten of drinken kun je natuurlijk ook bij een van de beach resorts langs gaan (op korte loopafstand langs het strand van de bungalow).

Alles is verder aanwezig van beddengoed tot wc papier, zeep, stretchers, hangmatten en tevens een schoonmaker/watchman; ‘Joe’. Verder is er ’s nachts een nachtwaker op het terrein. NB. Wel graag zelf klamboes meenemen.