“Ik vond het een vakantie om NOOIT maar dan ook NOOIT te vergeten”.

Mijn ervaring in Ghana.

Hallo,

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Tessa Rutten, 13 jaar oud. Op 1 augustus ben ik samen met mijn ouders en oudere zus op rondreis in Ghana geweest.
Met als reden: het geboortehuis van mijn moeder te bezoeken. Het was mijn allereerste keer in het vliegtuig en dan ook zover! ‘s Avonds kwamen we aan in Accra en we werden opgewacht door gids Sylvester.
Op 2 augustus kwam onze chauffeur Samuel ons ophalen en kon de rondreis beginnen. In 10 dagen hebben we een deel van Ghana kunnen ontdekken

Tessa
Tessa

Ik heb 2 hoogtepunten van de rondreis:

1: De bomenloop in Kakum National Park. In het begin vond ik het nog best wel spannend maar die spanning werd steeds minder
2: Ik vond het ook heel bijzonder om het geboortehuis van mijn moeder te zien. Het zag er nog net zo uit als toen ze geboren werd.
Op 11 augustus, ergens rond de middag, kwamen we aan in Tamale. Lekker voor 10 dagen op 1 plek blijven. Op 13 augustus begonnen we met het vrijwilligerswerk op de Kidz Active School. De kinderen hadden vakantie, maar toch waren er nog aardig veel kinderen die daar rondliepen. We hebben veel met de kids daar gedaan zoals gedanst en geknutseld en gespeeld. Ik vond het allemaal heel leuk!! Op 21 augustus vlogen we van Tamale naar Accra. Vanuit Accra gingen we nog voor 2 dagen nagenieten van Ghana in Kokrobite Garden.

Ik vond het echt een vakantie om NOOIT mar dan ook NOOIT te vergeten!
Ik wil hierbij ook nog wat mensen bedanken voor alles:
De mannen van Kidz en Ghana Active,
De kids van de Kidz Active School,
Samuel de chauffeur,
Sylvester, onze hele leuke gids,
En natuurlijk ook John en Yvonne van Aalten, want zonder hun hadden we nooit zo’n reis kunnen meemaken!!!!